سریال پایتخت

کدخبر : 659

عکس دیده نشده از بازیگر معروف پایتخت در استخر ویلای شخصی اش را در این صفحه مشاهده می کنید .

مهران احمدی بازیگر معروف سریال پایتخت است . مهران احمدی در سریال پایتخت نقش بهبود را بازی می کند  . مهران احمدی در سریال های مختلفی ایفای نقش کرده است . عکس دیده نشده از مهران احمدی در استخر را در ادامه مشاهده می کنید . 

درباره همسر مهران احمدی و همچنین زندگی شخصی وی بد نیست بدانید مهران ازدواج کرده است؛ و وی متاهل می باشد. لازم به بیان است تاکنون اطلاعاتی درباره همسر مهران احمدی منتشر نشده است! او و همسرش دارای یک فرزند دختر به نام ” باران ” می باشند.

مهران احمدی در کودکی به همراه خانواده خود به شهر نیشابور مهاجرت کرد و در دوره ی نوجوانی دوباره به زادگاه خود یعنی شهر تهران بازگشت. او در سال ۱۳۷۳ شمسی وارد رشته تئاتر در دانشگاه آزاد اسلامی شد؛ وقتی ۲۱ سال سن داشت که پس از قبولی در دانشگاه و پذیرش در آزمون ورودی، زیر نظر مرحوم عزت الله انتظامی مجوز حضور در این رشته را دریافت کرد.

مهران احمدی

مهران با حضور در دنیای تئاتر از سال ۱۳۷۳ شمسی، فعالیت حرفه ای خود را در این عرصه آغاز کرد؛ وی در سال ۱۳۷۶ شمسی و در سن ۲۴ سالگی با سریال ” جدال با سرنوشت ” به کارگردانی مسعود رشیدی، به نویسندگی نورالدین آزاد و به تهیه‌ کنندگی عباس باباجعفری و محصول شبکه یک صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران وارد دنیای تلویزیون شد.

مهران احمدی فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۸۵ شمسی و با بازی در فیلم سینمایی ” آدم ” به کارگردانی عبدالرضا کاهانی، به تهیه‌ کنندگی علی واجدسمیعی و به نویسندگی عبدالرضا کاهانی و حسین مهکام آغاز کرد. او در این پروژه ی سینمایی، به عنوان برنامه ریز و دستیار اول کارگردان نیز حضور داشت.

مهران احمدی

بازی جدی احمدی در فیلم‌ هایی همچون ” یک خانواده محترم ” به کارگردانی مسعود بخشی و به تهیه‌ کنندگی محمد آفریده ، ” بغض ” به کارگردانی رضا درمیشیان و ” ماحی ” به کارگردانی و نویسندگی داوود خیام و به تهیه‌ کنندگی جواد نوروزبیگی قابل توجه و ارزشمند بود. او در سال ۱۳۹۲ شمسی در مجموعه تلویزیونی” آوای باران ” به کارگردانی حسین سهیلی‌ زاده و محصول شبکه سه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در نقش ” شکیب ” به جلوی دوربین رفت؛ حالب است بدانید احسان خواجه امیری نیز خواننده تیتراژ پایانی این مجموعه تلویزیونی بود!

مهران نخستین فیلم بلند سینمایی خود را با نام ” مصادره ” در سال ۱۳۹۶ شمسی کارگردانی کرد؛ داستان فیلم سینمایی ” مصادره ” به نویسندگی علی فرقانی و به تهیه‌ کنندگی محمدحسین قاسمی ، از دهه ی ۱۳۵۰ شمسی آغاز می‌ شود و داستان یک ساواکی به نام اسماعیل یارجانلو (با بازی رضا عطاران) است که درگیر ماجراهایی می‌ شود. او که کارمند ساواک است با خرید بلیت بخت‌ آزمایی برنده ی اعانه ی ملی می‌ شود! او با پولی که بُرده است، ۵۰۰۰ متر زمین در عباس‌ آباد می‌ خرد و با پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ شمسی، مجبور به خروج از کشور می‌ شود و وکالت زمین را به دوست خود یعنی جلال خاوندی (با بازی بابک حمیدیان) می‌ سپارد و…

مهران احمدی

در این بخش بیوگرافی مهران احمدی بازیگر معروف و محبوب سینما و تلویزیون را مرور می‌کنیم. مهران احمدی بیشتر با نقشهای بـه یاد ماندنی: شکیب « آوای باران » و التیام « پایتخت » شناخته می شود، او ازدواج کرده و یک دختر بنام باران داردو مهران احمدی هنرمند کم حاشیه اسـت و با فضاسازی سلبریتی ها زیاد موافق نیست، در ادامه بیشتر با رصداقتصادی همراه باشید تا بیشتر با مهران احمدی آشنا شویم.

مهران احمدی

بیوگرافی مهران احمدی

مهران احمدی متولد 1352 در تهران می‌باشد. فارغ‌التحصیل رشته بازیگری تئاتر در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسـت، برای در اوردن خرجی دانشگاه مدتی رو در رستوران گارسونی میکرده اسـت. خانواده احمدی درسال‌هـای کودکی او مدتی بـه نیشابور می روند تا مهران احمدی چند سالی را در گروه‌هـای آماتور تئاتری نیشابور دست بـه تجربه بزند.

احمدی در دوره دبیرستانش در نیشابور، نمایش‌هـای تئاتر زیادی را کارگردانی میکند کـه عبدالرضا کاهانی هم در آن‌ها نقش‌آفرینی داشته اسـت، کارگردانی کـه درسال‌هـای بعدی زندگی مهران احمدی بـه چهره‌ای پراهمیت تبدیل میشود. او هم چنین در کانون تئاتر نیشابور با حامد بهداد هم‌کلاسی بوده اسـت.

تحصیلات مهران احمدی

پس از بازگشت خانواده احمدی بـه شهر تهران و پس از چند سال تجربه‌اندوزی او در نیشابور، مهران احمدی در رشته بازیگری تئاتر، درسال 73 ودر 21 سالگی وارد دانشگاه آزاد اسلامی می شود ودر رشته بازیگری تئاتر شروع بـه تحصیل می کند. او در همین سالها فعالیت حرفه‌ای خودرا هم‌زمان با تحصیل آغاز می کند.

مهران احمدی

آغاز فعالیت های هنری مهران احمدی

در دهه 70 مهران احمدی در نقش‌هـای متفاوت تئاتری تجربه‌اندوزی کرد، از جمله در نمایش‌هـای «محاکمه ژاندارک» «چندوچون بـه چاه رفتن» و «آ سید کاظم». او هم چنین کار حرفه‌ای خود در تلویزیون رابا یک تله‌تئاتر شروع کرد؛ تله‌تئاتری بنام «انگشتری ژنرال ماسیاس» کـه چندان اثر مهمی نبود.

صفحه اینستاگرام مهران احمدی mehranahmadiofficial@

احمدی در ادامه دو سریال کم‌اهمیت «جدال با سرنوشت» و «تنها در تاریکی» رابه کارگردانی مسعود رشیدی بازی میکند ودر پایان دهه 70 و اوایل ده 80 بازیگر آیتم‌هـای نمایشی برنامه «سیمای خانواده» می شود کـه سریال‌هـای «روزهای مه آلود» و «بیابان عشق» بودند؛ تا اینکه بازی در سریال «آخرین روزهای شاد بودن» درسال 80، آخرین تجربه بازیگری او در دوره اول بازیگری‌اش می شود.

کارنامه مهران احمدی در شروع کارش چندان قابل دفاع نیست و مورد توجه کسی قرار نمیگیرد. در آن سالها بازی در سریال‌هـای نه‌چندان باکیفیت و نقش‌هـای کم‌فروغ، کمک چندانی بـه دیده شدن مهران احمدی نمیکند. او کـه همواره از صحبت کردن درباره آن سالها طفره میرود.

او تجربه‌هـای اولیه‌اش را این‌گونه توجیه می کند: «کارهای اولیه‌ام را از سر ناچاری بازی می کردم ودر آن سالها انتخابی در کار نبود. درسال‌هـای دانشجویی‌ام پدرم فوت کرد و مـن با مشکلات جدی مالی مواجه شدم. بهمین دلایل چندان بـه کارهایی کـه در آن‌ها بازی می کردم توجهی نداشتم.»

جدایی کوتاه مهران احمدی از دنیای بازیگری

پس از گذراندن سال‌هایی نه‌چندان درخشان در شروع کار، او بـه مدت 5 سال از بازیگری فاصله می گیرد و بـه دنبال دستیاری کارگردان میرود: «بعد از مدتی کـه وضع زندگی‌ام سروسامان یافت، تصمیم گرفتم دیگر بازی نکنم، حتی بـه این قیمت کـه برای همیشه شغل بازیگری را از دست بدهم یا فراموش بشوم. بـه نظرم فراموش‌شدن بهتر از این اسـت کـه آدم در نقشی بازی کند کـه اصلاً آنرا دوست ندارد.»

بازگشت مهران احمدی به دنیای هنر

مهران احمدی کـه کارش را از تلویزیون شروع کرده بود، پس از سالها تجربه موفق در سینما، پس از ده سال دوباره بـه تلویزیون بازگشت ودر سریال «تا ثریا» ساخته سال 90 سیروس مقدم بازی کرد. همکاری او درسال بعد با مقدم ادامه یافت تا اینکه او با بازی در سری دوم سریال پرطرفدار «پایتخت»، محبوب‌ترین نقش خودرا بازی کرد، بازی در نقش «التیام» کـه بسیار مورد توجه مخاطبین قرار گرفت.

او درباره بازی در نقش التیام میگوید: «مـن از حرکات خروس برای بازی دراین نقش بهره گرفتم کـه همیشه حواسش بـه اطرافش هست. این شخصیت یکی از دوست داشتنی‌ترین نقش‌هـای مـن بود.»  مهران احمدی کـه اغلب در قالب نقش‌هـای منفی بازی میکند، پس از این مجموعه در سریال‌هـای دیگری هم ایفای نقش کرده اسـت کـه «آوای باران»، «مهرآباد»، «پایتخت 3» و «چرخ فلک» از مهمترین آن‌ها بوده‌اند.

مهران احمدی

اولین تجربه کارگردانی مهران احمدی

مهران احمدی با بازی در نقش‌هـای مختلف، از اوایل دهه 90 بـه چهره‌ای کاملاً شناخته شده تبدیل می شود ودر سالهای بعدی با بازی در چندین فیلم سینمایی و تلویزیونی، بیش‌ازپیش مورد توجه قرار میگیرد. او دراین سالها در فیلم‌هـای قابل توجهی مثل «بغض»، «شیار 143»، «سیزده»، «نفس»، «کارگر ساده نیازمندیم» و… بازی کرده اسـت.

او در تازه‌ترین تجربه خود بـه کارگردانی رو آورده اسـت و علاوه بر ساخت فیلم کوتاه «ساکنین ارجمند»، درسال 96 با فیلم «مصادره» در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر حضور یافته اسـت. مهران احمدی دراین فیلم بـه‌عنوان بازیگر-کارگردان، با رضا عطاران، هومن سیدی، بابک حمیدیان و هادی کاظمی همکاری داشته اسـت.

ناگفته هایی از زبان مهران احمدی

این‌که می‌گویید در اکثر کارهایم نقش آدم‌هـای عصبی و بداخلاق را بازی می‌‌کنم قبول ندارم؛ تنها در «آلزایمر» و «هیچ» بود که باید بـه واسطه نقشم کمی عصبی بازی می‌کردم، وگرنه در «بیست» بـه هیچ عنوان کاراکتر «میثم» آن جوان شهرستانی این خصوصیت را نداشت. اصلا مگر انسان‌ها در زندگی‌شان عصبانی نمی‌شوند؟ هیچ‌وقت دوست نداشته‌ام نقشی را تکراری بازی کنم ولی معتقدم هیچ نقشی تکراری نیست.

مثلاً اگر یک‌بار دیگر از مـن بخواهند «بیک» فیلم «هیچ» را بازی کنم، هیچ‌گاه قبول نخواهم کرد اما اگر بگویند یک وانتی دیگر «میثم فیلم بیست» را بازی کن، خب بازی می‌کنم، برای این‌که یک وانتی دیگر با خصوصیاتی دیگر اسـت. بنابراین هیچ‌گاه یک نقش را 2 یا 3 بار تجربه نخواهم کرد؛ بـه نظرم تنها یک‌بار می‌توان یک نقش را بازی کرد.

هنگامی که فیلمنامه «تا ثریا» بـه دستم رسید، بـه تنها چیزی که فکر می‌کردم، پتانسیل نقش برای باورپذیر و قانع‌کننده بودن «رضا» برای مخاطب بودم؛ در واقع این طرز تفکر مـن هنگام خواندن تمام فیلمنامه‌هایی اسـت که بـه دستم می‌رسد، وگرنه بـه این فکر نمی‌کنم یک نقش تکراری پیشنهاد شده، چون هیچ نقشی تکراری نیست.

مهران احمدی نقش پولداری به من نمی‌دهند

در اکثر کارهایم جزو قشر متوسط یا ضعیف و زحمتکش جامعه بوده‌ام اما «آقا رضا»ی‌ «تا ثریا» تا حدودی وضعیت مالی خوبی دارد؛ خانه خوب، اتومبیل خوب و کاسبی و… اما خودم هم یادم نمی‌آید تا امروز بـه مـن پیشنهاد بازی در نقش یک آدم پولدار شده باشد. شاید این بـه زندگی واقعی خودم برمی‌گردد که هیچ‌وقت شانس پولدار بودن آنچنانی را نداشته‌ام!

اصلا هم از این بابت ناراحت نیستم. این شانس در بازیگری هم سراغم نمی‌آید و نمی‌دانم چرا چنین نقشی بـه مـن پیشنهاد نمی‌شود، وگرنه هیچ فرقی برای یک بازیگر نمی‌کند نقش یک آدم فقیر را بازی کند یا ثروتمند؛ مهم خاصیت دراماتیک بودن نقش اسـت که آن هم‌ در لایه‌هـای زیرین اجتماع بیشتر شکل می‌گیرد.

حداقل در سینمای ایران اکثر درام‌هـای قوی را بزرگانی مانند «غلامحسین ساعدی»، «ابراهیم گلستانه»، «اکبر رادی» و… در لایه‌هـای زیرین و فرودست جامعه شکل داده‌اند، چون ابزار دراماتیزه شدن دراین لایه‌هـای اجتماع بیشتر وجوددارد؛ فقر، اعتیاد «از نوع ترحم‌برانگیز»، دزدی و…، همواره از جمله موضوعاتی هستند که بسیار می‌توان روی‌شان کار کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

تبلیغات متنی